studio voor ontwerp & communicatie | 023 - 202 53 84

Studio voor ontwerp en communicatie in Haarlem

Ambasco is hèt grafische ontwerpbureau in Haarlem gespecialiseerd in communicatieve vormgeving voor zowel interne als externe communicatie. Het Ambascoteam brengt ruim 20 jaar ervaring in om uw corporate huisstijl te ontwikkelen, uw online uitstraling te versterken en uw verpakkingen te ontwikkelen. Design vind je overal in terug. Of het nu een brochure is, een uitnodiging voor een evenement, een email, een nieuwsbrief of een advertentie. Alles wat u vanuit uw bedrijf probeert te vertellen wordt sterker als het ondersteund wordt door een consistente sterke vormgeving.  Visuele expressie en creativiteit vertaald in vormgeving met een duidelijke visie.

Helder, transparant, toegankelijk, mooi en fris zijn kenmerkend voor een design van Ambasco. Ambasco brengt techniek en vormgeving samen! Een mooie website die zowel op een mobiel als op een gewoon beeldscherm optimaal werkt. Een webshop die doet wat u wil. Een website die ook daadwerkelijk gevonden wordt. De Ambasco vormgevers werken samen met de webdevelopers om ervoor te zorgen dat een website er niet alleen goed uit ziet, maar ook goed werkt. Maar denk ook aan de social media uitingen zoals bv uw Facebook, LinkedIn en Google+ bedrijfspagina. Maar denk ook aan een App of een email nieuwsbrief campagne.

Meer weten?

We brainstormen eerst samen met je. Een uurtje, twee uurtjes of meer. Hoe lang nodig is… Bel 023 202 5384 of neem contact op via de contactpagina.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Uw formulier is verzonden.

< TERUG NAAR home

©2017 Ambasco - Zijlweg 142 H, 2015 BH Haarlem - T 023 202 53 84

Ontwerpstudio en Reclamebureau Haarlem

Ambasco is hét creatieve bureau van Haarlem. Onze passie ligt bij het grafisch vormgeven van de ambities van onze klanten. We werken graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers. Alleen door persoonlijk contact leren we een bedrijf en zijn doelgroep goed kennen. Het Ambascoteam heeft veel ervaring in alle vormen van communicatie, van huisstijl en website tot brochures, verpakkingen, buitenreclame en volledige beursdesign.