studio voor ontwerp & communicatie | 023 - 202 53 84

Grafische vormgevingstudio uit Haarlem

Heldere, Mooie, Functionele grafische vormgeving maakt het verschil. Wij geloven sterk in het neerzetten van een eerste indruk en hoe kan je een goede eerste indruk het beste neerzetten? Juist, door er voor te zorgen dat het er goed uit ziet. Maar, we willen niet alleen dat iets er goed uit ziet. Het is ook van belang dat het functioneel is en dat de uitstraling past bij wat de doelstellingen. Een mooi rood logo voor een begrafenisondernemer kan heel mooi zijn, maar past dat wel?

 

Onze kracht zit in het vormgeven van zowel online als offline communicatie. Uitgangspunt is vaak het logo of de huisstijl van het product, bedrijf of dienst. Door een uniforme uitstraling in alle uitingen van website tot brochure door te voeren ontstaat een sterke uitstraling. Vanuit ons kantoor aan de Zijlweg in Haarlem zijn we elke dag enthousiast aan het ontwerpen voor onze klanten.

KINDERCENTRUM HAARLEM

Startende Ondernemer?


Lang geleden zijn we zelf begonnen met een bedrijf. Trots waren we op wat we gingen doen. We weten het nog goed en we willen startende ondernemers dan ook graag helpen.

Alle kennis op één adres

Zoals bovenstaand omschreven doen we eigenlijk alles wat een reclamebureau moet doen. Jij vraagt, wij adviseren en realiseren. We bieden alle kennis die nodig is en nemen je veel werk uit handen. We zijn een zeer praktisch bureau. We houden graag van direct contact en korte lijnen. We horen graag je mening. Ook als je het niet mooi vindt. We vinden het belangrijk om jou en de organisatie, klanten/doelgroep en de wensen en ambities goed te begrijpen. We zullen daarom regelmatig willen praten. Maar we houden niet van ellenlange vergaderingen. Graag direct to the point en praktisch. Dat is onze insteek.

Ambasco, de grafische vormgevingsstudio van Haarlem

We presenteren ons graag als Grafisch Vormgevers. Dat is wat we goed kunnen. Maar wil je ons een reclamebureau, een communicatiebureau of marketingadvies bureau noemen dan mag dat ook. We bieden alle disciplines. Wat we niet doen? We maken geen tv en radiocommercials. En dat willen we ook niet. We willen graag voor veel verschillende bedrijven werken die net zo praktisch en doelgericht zijn als wij zelf. En dat zijn beslist niet de grote bedrijven die reclame via radio en tv maken. Wat doen we wel? We zijn wel heel actief op internet. We maken naast alle gedrukte media veel websites, apps, emailnieuwsbrieven, banners, enzovoort. Eigenlijk zijn we dus ook een internet en webbureau. Interessant al die namen. Maar waar het heel eenvoudig om draait is dat we elk bedrijf helpen met al zijn grafische online en offline uitingen en wel op zo’n manier dat het behalve mooi ook functioneel is.

Formulier verzenden...

Verzenden is niet gelukt. Probeer het nog eens.

Uw formulier is verzonden.

Wat doen we zoal?

Wat onderscheidt ons

• We ontwikkelen een logo en
    vertalen dat door naar een  
    prachtige huisstijl

• We ontwerpen en
    programmeren websites

• We helpen organisaties om
    zich op een prachtige en  
    sterke manier te
    presenteren op beurzen

• We ontwikkelen brochures,
    flyers, posters en magazines

• We helpen winkels en
    bedrijven met hun
    buitenreclame, zowel met
    raambestickering als met
    lichtreclame

• We ontwikkelen
    verpakkingen

• We helpen bedrijven en
    sportverenigingen met
    bedrijfs/sportkleding

• Wat doen we eigenlijk niet?
    Eigenlijk doen we alles waar
    vormgeving bij komt kijken!

• Geen mooie praatjes

• Creativiteit gebundeld aan
    effectiviteit

• Praktisch

• Goede communicatie

• Makkelijk bereikbaar

• Gezelligheid. We doen dit
    omdat we het leuk vinden.
    Niet omdat we rijk willen
    worden.

• Transparant

Kom eens langs en ervaar het zelf.

< TERUG NAAR home

©2017 Ambasco - Zijlweg 142 H, 2015 BH Haarlem - T 023 202 53 84

Ontwerpstudio en Reclamebureau Haarlem

Ambasco is hét creatieve bureau van Haarlem. Onze passie ligt bij het grafisch vormgeven van de ambities van onze klanten. We werken graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers. Alleen door persoonlijk contact leren we een bedrijf en zijn doelgroep goed kennen. Het Ambascoteam heeft veel ervaring in alle vormen van communicatie, van huisstijl en website tot brochures, verpakkingen, buitenreclame en volledige beursdesign.