Een pakkend en onderscheidend design versterkt je merk

Kopje koffie
of thee drinken ?

Zijlweg 142 H
2015 BH, Haarlem
023 202 53 84

info@ambasco.nl

Sterk in onderscheidend en functioneel ontwerp voor een verpakking?

Ambasco denkt graag met u mee. We hebben veel ervaring in het ontwikkelen van een verpakking. Het ontwerpen van een verpakking vergt een andere aanpak als het ontwerpen van bv een ‘ platte’ brochure of een logo. We moeten immers rekening houden met het driedimensionale aspect. Bij voeding of medicijnen moeten we daarnaast ook rekening houden met wettelijke eisen zoals een voedingstabel. Omdat we al veel verpakkingen hebben ontwikkeld zijn we dit gewend.

Onze aanpak is persoonlijk en in directe samenwerking.

We nemen u mee in de ontwikkeling van A tot Z. Waarom? Omdat alleen u precies weet wat wel en niet mag/moet/kan. Maar let op. We verrassen u wel! Kortom, we ontwikkelen een verpakking vanuit uw doelgroep, rekening houdend met uw wensen, wettelijke eisen en uiteraard logistieke eisen. Een nieuwe verpakking moet immers behalve commercieel succesvol ook praktisch en kostenbeperkend zijn. Een zeer mooie verpakking waarvan er bv in plaats van 100 nog maar 50 in een grootverpakking passen kan wellicht well 10% meer verkopen realiseren, maar als de logistieke kosten met 30% omhoog gaan dan heb je wellicht meer verloren als gewonnen.

Een verpakking ontwerpen vraagt veel persoonlijk contact.

Over het algemeen starten we met een eerste brainstormsessie. Praten over wat wel en niet kan. Wat de wensen zijn. Waarom er een nieuwe verpakking moet komen, etc.. Vervolgens kijken we graag in de praktijk. Zowel in bv winkels als bij het productieproces en in het bedrijf. Niets is zo verfrissend als kijken naar de praktijk. We halen onze creativiteit overal vandaan.

Soms kan een eenvoudige kist in een productiehal ons ineens een idee voor een geweldig ontwerp geven. Oude foto’s uit het archief zijn ook altijd goed. Graag duiken we samen met u in het verleden. We willen uw organisatie voelen, ruiken en ervaren. Vervolgens gaan we aan de slag. Vaak komen onze creatievelingen met diverse ontwerpen. Deze worden gepresenteerd. Soms gewoon in beeld, soms al uitgewerkt als mockup. Samen met u kiezen we een ontwerp of combineren we meerdere ontwerpen. We gaan daar verder mee en langzaamaan vormt zich een definitief ontwerp. Wij doen dit continue samen met u, zodat zich een resultaat vormt waar iedereen achter staat.

Over Ambasco

Ambasco, creatief designbureau uit Haarlem. Onze passie ligt bij het grafisch vormgeven van de ambities van onze klanten. We werken graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers. Alleen door persoonlijk contact leren we een bedrijf en zijn doelgroep goed kennen. Het Ambascoteam heeft veel ervaring in alle vormen van communicatie, van huisstijl en website tot brochures, verpakkingen, buitenreclame en volledige beursdesign.

Ambasco Design

Samen bouwen aan de positionering van je merk. Aan de identiteit van je bedrijf. De creatievelingen van Ambasco Design brengen een enorme dosis ervaring in. Van huisstijl en logo ontwikkeling tot vormgeving en design van een geweldige website. Het versterken van je merk via een campagne, online - offline. We kunnen het en we doen het. Continue. Voor heel veel verschillende bedrijven.

Ambasco Marketing

Begrip van je merk, je klanten, je prospects. Marketing afgestemd op de essentie van je merk. Ambasco vertaalt bedrijfsplannen en marketingdoelen naar effectieve campagnes. We combineren je huisstijl met geweldige ontwerpen en slimme, creatieve manieren om je publiek te bereiken. We leveren campagnes, zowel online als offline. We denken graag creatief na. We werken trots samen met bedrijven, groot en klein. We leveren resultaten.