studio voor ontwerp & communicatie | 023 - 202 53 84

Webdesign - ontwerp, development en hosting

Bij Ambasco gaat het ontwikkelen van een website verder als gewoon een mooie website. We willen bijdragen aan het succes van uw onderneming. Dat doen we door samen met u een website te bouwen die uw bestaande klanten optimaal informeert en die nieuwe klanten over de streep trekt om met u zaken te gaan doen. Een website maken bij Ambasco geeft u een voorsprong op uw concurrenten.

We helpen u de wereld van google te begrijpen

Wat doen we zoal?

Websites, Email Nieuwsbrief, Facebook bedrijfspagina, LinkedIn bedrijfspagina, Banners Google+ pagina, Content Management

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Uw formulier is verzonden.

< TERUG NAAR home

Een website moet werken op elk type scherm. Of je de site nu ziet op een groot scherm op je bureau of op je telefoon. Functioneel wil je op een telefoon wellicht net iets anders zien als op een gewone pc. Ambasco is gewend om websites te ontwikkelen die optimaal werken op verschillende apparaten. Het begint allemaal bij een goed design. Vervolgens komt de techniek erbij kijken. Techniek en vormgeving waarbij we ook nog eens rekening houden met de wensen en eisen van zoekmachines zoals Google en Bing. Ambasco verzorgt het volledige traject voor u en neemt het werk uit handen.

Een website moet makkelijk te onderhouden zijn

De achilleshiel van een website is vaak het onderhoud. Hoeveel websites kom je wel niet tegen met nieuwsberichten van meer dan een jaar oud? Vaak is het lastig om nieuws te plaatsen. Ambasco heeft een eigen contentmanagement systeem ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig nieuws, foto’s, etc. kan plaatsen. Daarnaast werken onze ontwikkelaars veel met Wordpress. Ook dat is een heel eenvoudig te begrijpen systeem waarmee je makkelijk en eenvoudig nieuwe informatie kan plaatsen. Uiteraard moet je wel over wat nieuws beschikken. Dat klinkt soms eenvoudiger als het is. Maar ook u kunt elke dag of elke paar dagen wel iets vertellen. Veel hoeft het niet te zijn. Waarom zult u denken? Google vindt dat belangrijk! Google indexeert zijn zoekresultaten namelijk onder andere op inhoud en tekst. Hoe vaker u updates plaatst en hoe vaker andere websites over uw website schrijven hoe belangrijker uwe website moet zijn volgens Google. Maak hier dus serieus werk van! Wij kunnen u hiermee helpen!

Een website moet 'social' zijn

Wat is dat nou weer zult u misschien denken. Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mensen zijn actief op Facebook, op LinkedIN, Google+, WhatsApp, Snapit, Instagram, en ga zo maar verder. Mensen delen hun leven. Dus waar moet je zijn als je je mogelijke klanten iets wil vertellen? Juist ja op die social media. Google vindt dat ook belangrijk. Hoe meer er op social media over uw website wordt gesproken hoe belangrijker de website moet zijn!

Ambasco helpt organisaties websites zo in te delen dat informatie eenvoudig te delen is via de social media. We helpen organisaties hun bedrijfspagina’s op te zetten op bv LinkedIN en Facebook. Kortom we kijken naar al uw online uitingen zodat we zeker weten dat u zo optimaal mogelijk gebruikt maakt van de mogelijkheden die het internet biedt.

©2017 Ambasco - Zijlweg 142 H, 2015 BH Haarlem - T 023 202 53 84

Ontwerpstudio en Reclamebureau Haarlem

Ambasco is hét creatieve bureau van Haarlem. Onze passie ligt bij het grafisch vormgeven van de ambities van onze klanten. We werken graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers. Alleen door persoonlijk contact leren we een bedrijf en zijn doelgroep goed kennen. Het Ambascoteam heeft veel ervaring in alle vormen van communicatie, van huisstijl en website tot brochures, verpakkingen, buitenreclame en volledige beursdesign.