Webdesign van sites die er toe doen. Die je verhaal vertellen.

Ambasco Webdesign Haarlem ontwikkelt websites die mooi zijn, passen in de huisstijl en die functioneel zijn. Websites worden ontwikkeld op het eigen content management platform of op WordPress. Beide platformen zorgen ervoor dat je zelf de website makkelijk kunt onderhouden, zelf nieuwe teksten en beelden kunt toevoegen en zelf kan werken aan uw vindbaarheid in de zoekmachines. Ambasco is een full service reclamebureau, gevestigd aan de mooie Zijlweg in Haarlem. Behalve webdesign doen we nog veel meer! 

Bij de ontwikkeling van het webdesign houden we rekening met de doelgroep en zorgen we ervoor dat de site werkt op elk type scherm. Of je de site nu ziet op een groot scherm op je bureau of op je telefoon. Functioneel wil je op een telefoon wellicht net iets anders zien dan op een gewone pc. Ambasco Webdesign Haarlem is gewend om websites te ontwikkelen die optimaal werken op verschillende apparaten. Het begint allemaal bij een goed design. Vervolgens komt de techniek erbij kijken. Techniek en vormgeving waarbij we ook nog eens rekening houden met de wensen en eisen van zoekmachines zoals Google en Bing. Ambasco verzorgt het volledige traject voor u en neemt het werk uit handen.

Je website laten maken? We helpen graag!

Kortom wil je echt persoonlijk contact en je website laten ontwikkelen door mensen waar je mee kan praten en die ook echt begrijpen hoe je denkt en werkt in plaats van te werken met een verre ‘vriend’ ergens aan de andere kant van de wereld dan is Ambasco Webdesign Haarlem de partij waar je graag mee wil werken. Ambasco’s kracht is persoonlijk contact, vertalen wat je wil bereiken en vervolgens een site bouwen die mooi, effectief en ook nog eens eenvoudig te onderhouden is.

Meer weten over Ambasco? Check dan onze Over Ambasco Reclamebureau Haarlem pagina. Maar we gaan ook graag met je in gesprek! 023 202 53 84 of email ons op info@ambasco.nl.

Een website van Ambasco WebDesign Haarlem moet makkelijk te onderhouden zijn

De achilleshiel van een website is vaak het onderhoud. Hoeveel websites kom je wel niet tegen met nieuwsberichten van meer dan een jaar oud? Vaak is het lastig om nieuws te plaatsen. Ambasco Webdesign Haarlem heeft een eigen contentmanagement systeem ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig nieuws, foto’s, etc. kan plaatsen. Daarnaast werken onze ontwikkelaars veel met WordPress. Ook dat is een heel eenvoudig te begrijpen systeem waarmee je makkelijk en eenvoudig nieuwe informatie kan plaatsen. Uiteraard moet je wel over wat nieuws beschikken. Dat klinkt soms eenvoudiger dan het is. Maar ook u kunt elke dag of elke paar dagen wel iets vertellen. Veel hoeft het niet te zijn.

Waarom zult u denken? Google vindt dat belangrijk! Google indexeert zijn zoekresultaten namelijk onder andere op inhoud en tekst. Hoe vaker u updates plaatst en hoe vaker andere websites over uw website schrijven hoe belangrijker uw website moet zijn volgens Google. Maak hier dus serieus werk van! Wij kunnen u hiermee helpen!

Ambasco WebDesign denkt ook na over het ‘social’ zijn van de website

Wat is dat nou weer zult u misschien denken. Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mensen zijn actief op Facebook, op LinkedIN, Google+, WhatsApp, SnapChat, Instagram, en ga zo maar verder. Mensen delen hun leven. Dus waar moet je zijn als je je mogelijke klanten iets wil vertellen? Juist ja op die social media. Google vindt dat ook belangrijk. Hoe meer er op social media over uw website wordt gesproken hoe belangrijker de website moet zijn!

Ambasco Webdesign Haarlem helpt organisaties websites zo in te delen dat informatie eenvoudig te delen is via de social media. We helpen organisaties hun bedrijfspagina’s op te zetten op bv LinkedIN en Facebook. Kortom we kijken naar al uw online uitingen zodat we zeker weten dat u zo optimaal mogelijk gebruikt maakt van de mogelijkheden die het internet biedt.

Ambasco Webdesign Haarlem maakt websites die ‘responsive’ zijn

Wat is dat nou weer zult u denken. Responsive betekent dat een site reageert op het schermformaat waarop de site wordt geopend. Een website moet goed leesbaar zijn op zowel een telefoon als op een groot beeldscherm. Google gaat websites die niet goed mobiel leesbaar zijn steeds meer ‘straffen’  met lagere posities. Ze doen dit omdat mensen steeds vaker websites bezoeken via mobiele telefoons. Google heeft aangekondigd dat ze ook echt onderscheid gaan maken tussen de sites die wel en niet mobielvriendelijk zijn. Wil je weten of jouw site door de Google test heen komt? Klik dan eens op deze link: Google Mobiel Friendly Test.

Ambasco Webdesign Haarlem ontwerpt websites vanuit de mobiele gedachte. Uitgangspunt is dat je boodschap goed overkomt op een klein scherm en vervolgens werken we naar het grotere formaat toe. Veel andere webbouwers in Haarlem en omgeving gaan uit van het grote scherm in het ontwerp en proberen vervolgens de content te proppen in een klein scherm. Dat werkt natuurlijk niet.

We vinden dat websites veilig moeten zijn.

Logisch zul je denken. Ja dat vinden wij ook. Maar heb je al eens gezien hoeveel websites niet https in hun adres hebben? Waarschijnlijk het overgrote deel. Een zogenaamd SSL certificaat garandeert niet dat je site niet gehackt kan worden of door criminelen misbruikt kan worden, maar het legt wel een extra beveiliging over je dataverkeer heen. De data die naar de site en van de site naar je browser gestuurd wordt wordt door de security sleutel in ieder geval versleuteld zodat het niet zomaar te lezen is. Er zijn veel niveaus van https sleutels die je bij je domeinprovider kan afnemen. Wij denken dat de sleutel op bedrijfsniveau de betere is. Browsers laten op die sleutel duidelijk zien dat je beveiligd bent en dat de site jouw eigendom is. Sommige browsers tonen je adresbalk in het groen.

Ideaal. Behalve dat je je bezoeker laat zien dat je zorgvuldig met hun data om gaat werkt het ook nog eens positief door naar de Google zoekresultaten. Google wil namelijk dat hun bezoekers de beste ervaring heeft en een onveilige site helpt niet mee. Heb je een https site dan zullen ze dat extra waarderen en je voorrang geven boven je concurrent die dat niet heeft. Ambasco WebDesign Haarlem adviseert en helpt je bij de aanpak.

Onze aanpak.

Ambasco hanteert voor het webdesign een praktische aanpak waarbij we een aantal fasen doorlopen.

1. Analyse
In deze fase is het de bedoeling om de wensen en eisen samen te stellen. We voeren gesprekken met verantwoordelijken. Op basis van deze gesprekken wordt uitgeschreven wat er precies moet gebeuren. Het kan zijn dat er in deze fase wensen naar boven komen die anders zijn dan wat op dit moment in de begroting fase bekend is. Dit kan van invloed zijn op de werkzaamheden en daardoor op het budget. Dit zal duidelijk worden gecommuniceerd en alleen na akkoord worden uitgevoerd.

2. Ontwerp
We ontwerpen de website en presenteren deze in een mockup. Dit kan een html pagina zijn of kan een pdf zijn. Het gaat erom dat we in eerste instantie overeenstemming bereiken over de look & feel van de website. Uiteraard is het uitgangspunt jouw huisstijl en logo. De basis van je organisatie. Vanzelfsprekend kunnen we eerst hier naar kijken als daar behoefte aan is. Ambasco is een full service reclamebureau dat behalve gespecialiseerd is in webbouw ook huisstijl en logo, buitenreclame, verpakkingen en uiteraard complete communicatieconcepten uitwerkt.

3. Bouw
Na akkoord op het ontwerp wordt de website geprogrammeerd. Dit zal in eerste instantie gericht zijn op ontwerp en vervolgens op functionaliteit.

4. Concept oplevering
De concept oplevering wordt gepresenteerd

5. Uitleg 
We organiseren een paar uur om uit te leggen hoe de website voorzien kan worden van teksten en beelden. Doel is dat de klant zelf de website kan onderhouden. Er zal ook een korte handleiding geleverd worden.

6. Content upload
Ambasco zal samen met de klant starten met upload van content. Ambasco zal ondersteuning geven met beelden en indien de klant teksten heeft kunnen we deze uploaden en eventueel wat bewerken. Op die manier zorgen we ervoor dat tekst en beeld bij oplevering elkaar mooi versterken. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Ambasco zal hier zoveel mogelijk ondersteuning in geven.

7. Oplevering
Tijdens de upload fase van content komt goed naar voren of alles goed werkt en of alles ook doet wat het moet doen. Fixes kunnen in deze fase doorgevoerd worden voordat de site live gezet kan worden.

Wilt u uw webdesign door Ambasco in Haarlem laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom eens langs voor een kop koffie, thee of wat anders. Serveren wij er een koekje bij en praten we direct eens over wat ons intrigeert. Vinden we leuk. Bel voor een afspraak of stuur een mailtje.

Over Ambasco

Ambasco, creatief designbureau uit Haarlem. Onze passie ligt bij het grafisch vormgeven van de ambities van onze klanten. We werken graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers. Alleen door persoonlijk contact leren we een bedrijf en zijn doelgroep goed kennen. Het Ambascoteam heeft veel ervaring in alle vormen van communicatie, van huisstijl en website tot brochures, verpakkingen, buitenreclame en volledige beursdesign.

Ambasco Design

Samen bouwen aan de positionering van je merk. Aan de identiteit van je bedrijf. De creatievelingen van Ambasco Design brengen een enorme dosis ervaring in. Van huisstijl en logo ontwikkeling tot vormgeving en design van een geweldige website. Het versterken van je merk via een campagne, online - offline. We kunnen het en we doen het. Continue. Voor heel veel verschillende bedrijven.

Ambasco Marketing

Begrip van je merk, je klanten, je prospects. Marketing afgestemd op de essentie van je merk. Ambasco vertaalt bedrijfsplannen en marketingdoelen naar effectieve campagnes. We combineren je huisstijl met geweldige ontwerpen en slimme, creatieve manieren om je publiek te bereiken. We leveren campagnes, zowel online als offline. We denken graag creatief na. We werken trots samen met bedrijven, groot en klein. We leveren resultaten.